ONZE DIENSTEN

elektro- techniek

Het digitale tijdperk waarin wij leven vergt meer en meer van onze elektrische installaties dan ooit tevoren.
Met deze nieuwe stappen in de elektrotechniek groeien wij mee!

 

De elektrische installatie in uw woning gaat tegenwoordig veel verder dan de meterkast, een aantal stopcontacten en wat verlichtingspunten. We bedienen immers tegenwoordig talloze apparaten via onze smartphones of een centraal Domotica-systeem, beschikken over zonnepanelen en stellen steeds hogere eisen aan buitenverlichting, de beveiliging van uw woning en energievretende apparaten.

 

Kennis van zaken is daarbij van groot belang.

duurzame energie

Flink besparen op uw energiekosten.

 

Besparen op energie is een hot item. Dankzij moderne voorzieningen zijn veel zaken eenvoudiger geworden. U kunt veel besparen door te kiezen voor LED-verlichting, maar ook zonnepanelen of een duurzame warmtebron biedt uitstekende mogelijkheden om uw energierekening te drukken.

 

En wij adviseren u daar graag in.

service & onderhoud

Een installateur om op te bouwen!

 

Net wanneer de dagen korter worden en het vroeger donker wordt valt de stroom uit. Gelukkig kunt u op SR Techniek vertrouwen als dat moment zich aandoet. De ervaring die wij hebben en de gedrevenheid van ons team zal er garant voor staan dat u binnen no-time geholpen wordt.

 

En dankzij reserveonderdelen en praktijkkennis lossen wij de storing ongetwijfeld snel voor u op. Een storing komt altijd ongelegen.

 

Maar wanneer deze ook komt, wij zijn bereikbaar om u te helpen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

ZONNEPANELEN

DOMOTICA

VERWARMEN EN KOELEN

SLIMME ROOKMELDERS