OVER ONS

SAMEN REALISEREN

Waar installaties voorheen nog op zichzelf stonden is in onze huidige tijd alles en iedereen met elkaar verbonden.

Veel van uw apparatuur wordt bediend middels een mobiele APP en bijna alles is anno 2023 met het internet verbonden. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op en u vraagt zich af welke keuze de juiste is.

SR Techniek is ontstaan vanuit de passie van twee enthousiaste ondernemers om antwoorden te kunnen geven op de vraagstukken van nu.

Vanuit onze technische achtergrond, ruime ervaring op technisch gebied en een groot technisch netwerk ontzorgt SR Techniek u bij uw technische vraagstukken. Of het nu gaat om adviseren, (samen) realiseren of met u meedenken.
onze Activiteiten

zonnepanelen project

Voor onze opdrachtgever in Berlicum hebben wij deze PV-installatie gerealiseerd op basis van 20 Denim Full Black Zonnepanelen van 420Wp.
Door gebruik te maken van betonsteunen konden de panelen op een snelle en nette manier worden geplaatst op het platte dak van de woning.

laadpaal bij woning

Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer hebben wij een slimme laadrobot van EASEE geplaatst. Door gebruik te maken van de Equalizer kan de klant de auto volledig opladen met zonne-energie.
Op verzoek van de klant hebben wij de EASEE-lader geleverd in een witte uitvoering.  

Duurzaam verwarmen project

Voor een opdrachtgever in de regio Altena heeft SR Techniek deze LG Therma V 7KW Warmtepomp geïnstalleerd. Deze stille en energiezuinige unit is direct gekoppeld aan de vloerverwarming.
De duurzame LG Monobloc warmtepomp biedt het hele jaar door verwarming en koeling voor een optimaal leef comfort.